Controlul Stomei

Controlul stomei

Este modul prin care vă puteți verifica cele mai comune probleme
asociate cu stoma dumneavoastră, produsele pe care le folosiți și pielea
din jurul stomei.

Chiar este necesar să mă trezesc noaptea ca să îmi scot aerul din pungă? Este normal ca pielea de sub dispozitivul de protezare să fie roșie? Am probleme cu scurgerile stomiale mereu când fac sport, dar în rest este bine. Ar fi timpul să mă opresc?

Controlul stomei este aici pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de astfel de probleme.

Vă ajutăm să găsiți ajutor

Nu este întotdeauna simplu să trăiești cu o stomă. În timp ce mulți oameni trăiesc cu o stomă fără să aibă probleme, vor exista momente când veți avea probleme cu stoma atunci când vreți să reveniți la modul de viață anterior. Nu este mereu ușor de știut dacă aveți nevoie de ajutor specializat pentru a vă rezolva problemele sau dacă le puteți rezolva singur.

Controlați-vă stoma

Controlul stomei este modul în care vă puteți verifica problemele pe care le întâlniți în legătură cu stoma dumneavoastră, cu produsele pe care le folosiți și cu pielea din jurul stomei. De asemenea, poate să fie o modalitate bună de a sărbătorii faptul că este posibil să nu aveți probleme și să conștientizați cât de departe ați ajuns încă din primele zile ale intervenției chirurgicale.

Vă este ușor să selectați principalele probleme cum ar fi umflarea pungii, scurgeri în jurul stomei și sub adeziv, piele iritată și adezivitatea.

Aceste probleme pot fi adesea rezolvate prin modificarea rutinei actuale de îngrijire a stomei. Vă vom direcționa către informații utile și suport, precum și către echipa noastră de specialiști. Iar dacă considerăm că este necesar să vă duceți la asistenta de stomaterapie sau medic, vă vom anunța.

Echipa noastră de specialiști în stomaterapie

Echipa noastră de îngrijire are experiență în a ajuta oamenii să rezolve problemele pe care le întâlnesc cu stomele lor. Urmează îndrumări care au fost elaborate de asistenți medicali de stomaterapie din România și din Germania cu privire la îngrijirea stomei și cum să vă folosiți cel mai bine produsele. De asemenea, sunt instruiți să recunoască semnele când este necesar să mergeți la asistenta sau medicul dumneavoastră.