Vorbind despre sex

Vorbind despre sex

Cum să abordați discuția despre sex cu partenerul dvs. sau cu cineva cu care vă întâlniți.

Este important să puteți discuta despre intimitate cu partenerul dvs. într-o manieră relaxată, fără presiune. Chiar dacă acest lucru vă face să vă simțiți jenați la început, puteți fi siguri că nu va face decât să adâncească legătura de respect și de încredere dintre voi. Acest lucru este valabil și dacă vă întâlniți sau vă gândiți să cunoasteți pe cineva nou.

Împărtășiți-vă sentimentele

Fiți deschiși să discutați și despre sentimentele dvs., astfel încât partenerul dvs. să nu interpreteze greșit dacă veți avea o reticență în a avea relații sexuale.

De asemenea, nu ar trebui să interpretați greșit ca o respingere, dacă partenerul dvs. este îngrijorat să nu rănească stoma. În schimb, împărtășiți-vă preocupările și ascultați preocupările partenerului.

Acestea includ de obicei:

– Limitări fizice, cum ar fi uscăciunea vaginului sau probleme cu erecția;
– Durere;
– Temeri în ceea ce privește mirosul, scurgerile sau respingerea;
– Furie, resentimente sau vinovăție, care interferează cu dorința de a face sex

Secretele unei vieți sexuale fericite

Rețineți că atitudinea dvs. este probabil cel mai important ingredient pentru a avea o viață sexuală fericită. Faceți tot ceeea ce simțiți că trebuie să faceți pentru a vă simți relaxați, liberi și în largul dvs. cu corpul dvs. Iar faptul că vorbiți despre aceste probleme este un pas uriaș înainte.