Ce să faceți atunci când apar probleme când sunteți plecat de acasă

Ce să faceți atunci când apar probleme când sunteți plecat de acasă?

Cum să abordați problemele atunci când nu vă aflați în confortul casei dvs.?

Dacă planificați bine înainte de a ieși, schimbarea pungii nu ar trebui să vă provoace alte inconveniențe decât cele observate acasă. Cu toate acestea, apar situații neașteptate și este bine să fiți pregătiți.

Probleme cu sistemul stomic?

Dacă aveți o problemă cu produsul dvs., puteți apela echipa noastră de îngrijire StomaCare. Aceștia sunt experți în produse și vorbesc zilnic cu oamenii aflați în aceeași situație cu dvs. Vă pot calma și de asemenea, vă vor rezolva problema produsului.

Dacă întâmpinați scurgeri …

Dacă scurgerile apar atunci când sunteți într-un loc public, este o situație inconvenientă. Dar puteți elimina o parte din stres, prin pregătirea din timp, pentru orice eventualitate. Ce veți face dacă situația impune să spuneți cuiva? Dacă știti ce să spuneți veti fi mai calmi. Explicați pur și simplu că aveți o afecțiune medicală și aveți nevoie de acces la o toaletă. Este posibil să aveți nevoie de asistență suplimentară, de ex. prosoape, pungă de plastic etc.

Oamenii ar trebui să fie mai mult decât dispuși să vă ofere asistența de care aveți nevoie.

Să aveți un prieten pe “apelare rapidă”

Poate fi extrem de util să aveți un prieten sau o rudă care știe despre stoma dvs., imediat în caz că se întâmplă ceva neașteptat.