Sfaturi pentru ieșiri, pregătiri și planificări

Sfaturi pentru ieșiri, pregătiri și planificări

La ce să vă gândiți înainte de a ieși la evenimente sociale sau la o seară cu prietenii.

Poate că este o băutură liniștită într-un bar local, o masă într-un restaurant sau vizitarea prietenilor, nimic nu trebuie să vă împiedice să ieșiți și să vă distrați. Sistemele stomice sunt atât sigure, cât și discrete – iar oamenii nu vor ști că purtați o pungă decât dacă dvs. decideți să le spuneți.

Împachetarea unui kit

Când ieșiți, asigurați-vă că aveți un sistem stomic suplimentar și toate accesoriile de care aveți nevoie. Primele dăți ar fi bine să aveți un sistem stomic în plus, doar pentru a fi linistiți. De asemenea, vă va fi util să aduceți pungi de plastic în plus pentru colectarea deșeurilor la schimbarea pungii, în cazul în care nu puteți ajunge la un coș de gunoi. Acest lucru vă va calma pentru că știți că sunteți acoperiți, în orice caz.

Fiți pregătit!

Când ajungeți într-o locație nouă – fie că este vorba despre un restaurant sau casa unui prieten – încercați să aflați unde este toaleta. Puteți fi mai puțin stresat dacă știți dinainte unde să mergeți dacă aveți nevoie brusc.

Cum să începeți?

Pentru a avea mai multă încredere în dvs. pentru a reveni la socializare, stabiliți obiective mici la început. Începeți relativ aproape de casă și rămâneți afară doar pentru o perioadă scurtă de timp, poate câteva ore. Apoi treceți la lucruri precum utilizarea unei toalete publice pentru prima dată sau vizitarea unei rude pentru câteva ore. Poate fi util să începeți cu o rudă sau un prieten care știe deja despre situația dvs.

Înainte de a vă da seama, veți planifica o ieșire și nu va trece mult până veți fi relaxat în orice situație socială.