Sfaturi pentru vreme caldă

Mergeți undeva cu vreme caldă? O scurtă listă cu ce trebuie să vă amintiți, inclusiv ce să purtați.

Atunci când începeți să vă planificați vacanța, ar trebui să luați în considerare câteva lucruri destul de practice în prealabil – mai ales dacă mergeți undeva cu vreme caldă.

Un scurt ghid al costumelor de baie pentru stomă

Cel mai bun sfat este să încercați costumul de baie înainte de al cumpăra. Din păcate, achiziționarea de îmbrăcăminte de baie specială nu este o garanție pentru o potrivire optimă, dar, pe de altă parte, este posibil să puteți găsi costume de baie obișnuite care să se potrivească perfect nevoilor dvs.

Este recomandat pentru femei să se uite la un costum de baie dintr-o bucată cu detalii sau modele în toată zona stomei pentru a acoperi punga.

Bărbații pot încerca să poarte costum de înot tip Lycra sub o pereche de pantaloni scurți mai largi pentru a vă ajuta să vă țineți punga la locul ei.

Mergeți undeva cu vreme caldă?

Nu uitați să aplicați protecție solară după ce v-ați pus sistemul stomic. Loțiunea ar putea afecta adezivul și ar putea îngreuna lipirea. Dacă este suficient de cald afară puteți transpira mai mult decât de obicei, este posibil să fie nevoie să vă schimbați mai des sistemul stomic.

Asigurați-vă că pielea dvs. este complet uscată înainte de a aplica o pungă nouă, pentru o bună aderență. Poate fi puțin complicat dacă vremea este foarte caldă și umedă – dacă uscarea pielii este dificilă, puteți folosi un uscător de păr la cea mai joasă temperatură pentru a usca zona, avand grijă ca zona să nu se încălzească prea tare.

Hidratați-vă!

Cu vremea caldă apare un risc mai mare de deshidratare și diaree, dar cu puțină pregătire nu trebuie să vă faceți griji. Asigurați-vă că beți multă apă și că aveți la îndemană medicamente pentru diaree la dumneavoastră, doar în caz de urgență.

Consumați apă îmbuteliată în loc de apă de la robinet și evitați cuburile de gheață, deoarece sunt de obicei făcute din apa de la robinet.

Punga pentru colectarea deșeurilor

De obicei, este o idee bună să aveți pungi pentru colectarea sistemului stomic după ce îl schimbați.

  • Păstrați pungile într-un loc răcoros.
  • Beți multă apă îmbuteliată.
  • În funcție de locul în care vă aflați, luați în considerare utilizarea apei potabile îmbuteliate pentru curațarea zonei din jurul stomei atunci când vă schimbați sistemul stomic.
  • Puneți-vă sistemul stomic înainte de a vă da cu orice loțiune bronzantă
  • Luați mai multe sisteme stomice și accesorii la dvs.
  • Relaxați-vă și distrați-vă!