Nicola: Sfaturi pentru garderobă

Nicola: Sfaturi pentru garderobă

Nicola vă oferă sfaturi despre cum să alegeți garderoba pacientului cu stomă, fără să cheltuiti foarte mult.

Am simțit că nimic nu mi se potrivea. Orice lucru care era mai larg mă făcea să simt că purtam un cort. Orice era strâmt, mă făcea să fiu conștientă de sistemul stomic, asta era frica mea. În plus, încă nu mă simțeam suficient de bine pentru a merge la cumpărături pentru haine noi.

Curățenie în garderobă

De fiecare dată când îmi deschideam dulapul, mă întristam uitându-mă la toate aceste haine superbe pe care le-am adunat de-a lungul anilor, unele având semnificații speciale, în special articolele primite de la mama și mă întrista gândul de a nu putea să le mai port din nou.

A mă îmbrăca a devenit o provocare pentru că mă uitam la ceea ce nu mă simțeam confortabil să port. Până la urmă am decis că este timpul să preiau controlul situației și să mă uit prin dulapul meu.

Am auzit de nenumărate ori că ar trebui să-ți faci curățenie în dulapul o dată pe an și să arunci tot ce nu ai mai purtat de doi ani. Nu am făcut niciodată asta! Drept urmare, aceasta părea o sarcină uriașă, așa că am vrut să fie distractivă.

Faceți o prezentare de modă

Chemați câțiva prieteni, pe cineva din familie, pe oricine în a cărui opinie ați avea încredere și le veți oferi o prezentare de modă.

Va fi mai distractiv să aveți o echipă de sprijin acolo. Dacă aveți o modificare de genul acesta, vă poate face să credeți că este vizibilă, dar echipa dvs. de asistență va fi sinceră cu dvs. și de cele mai multe ori nu se observă deloc.

Încercați totul și împărțiți în grămezi de „păstrați” și „donați”, dar nu aruncați hainele voastre bune; Am o utilizare foarte bună pentru ele.

Scăpați de ceea ce este vechi și introduceți lucruri noi

Acum există un lucru evident de care aveți nevoie când vă reorganizați dulapul – bani! Zicala este; „gunoiul unei femei este comoara altei femei” și cred cu siguranță că acest lucru este valabil și pentru haine.

De cand am o colostomie, mă uit brusc la haine pe care nu le-aș fi purtat până acum.

Sfaturi pentru garderobă

Modelele pot ajuta la ascunderea denivelărilor și mișcării.

Volănașele pot ascunde și pot să vă subțieze.

Maieurile sau lenjeria strâmptă vă pot ajuta să țineți punga pe lângă corpul dvs. și să fiți discreți.

Blugii sau colanții cu talie înaltă pot acționa ca un strat protector și vă pot ajuta, de asemenea, să fiți discreți.

Un ultim sfat

Cel mai bun sfat pe care îl pot da atunci când vine vorba de a rezista după operație este – aveți răbdare cu dvs. Corpul dvs. (precum și inima dvs.) au trecut prin multe și vă trebuie timp pentru a vă adapta.